Recept: rozengranola en blauwe bes-haver-chia pudding

Recept: rozengranola en blauwe bes-haver-chia pudding

Rozengranola

  • 200g havervlokken
  • 100ml kokosolie
  • 100ml honing
  • 2 tl kaneel
  • 1 tl zout

Mix de bovenstaande ingrediënten samen. Laat de mix in de oven op 180 graden voor 10 – 15 minuten tot als hij goud-bruin kleurt. Neem de mix uit de oven en laat afkoelen.

Breek in stukjes en meng de volgende ingrediënten samen met de granola:

  • Gedroogde rozenblaadjes
  • Gedroogde malve bloemen
  • Gedroogde lavendelbloemen
  • Gedroogde blauwbesjes

Haver chia pudding

  • 200ml havermelk
  • 3 el chia zaadjes
  • 1 el honing
  • 1 tl kardamom

Mix de ingrediënten samen en giet een klein laagje van de mix in glaasjes. Laat overnacht in de koelkast staan.

 

Besjes laag

  • 1 banaan
  • 100 ml havermelk
  • 50g blauwbesjes (of andere besjes! Vlierbesjes, bramen, bosaardbeitjes.…)

Giet de besjes laag op de chia pudding laag. Strooi er vervolgens rozengranola over.

Eet smakelijk!

Ivy