Werkboek

In het Werkboek vind je een schat aan informatie. Tijdens de werkopdrachten kan je gebruikmaken van de werkbladen in dit document. Hierin vind je afvinklijstjes voor alles wat je nodig hebt en stap-voor-stap instructies met duidelijke foto’s. Er is ook een printvriendelijke versie! Je vind het werkboek hier boven in het tabblad Materialen

Elke werkopdracht is gemarkeerd met een 🛠️ icon en heeft zijn eigen werkblad dat makkelijk te herkennen is aan het nummer. Vanuit de cursus word je doorverwezen naar één van deze werkbladen in dit document.

Elk werkblad begint met een lijst benodigdheden. Zorg ervoor dat je deze klaar hebt liggen voordat je aan de stappen begint.

De opdrachten zijn in stappen verdeeld met nummering en voorzien van een kleurtje. In elke stap wordt duidelijk uitgelegd wat je moet doen, vaak met foto’s van de handelingen. Regelmatig is er een link aanwezig naar videomateriaal dat hierbij hoort.

 

Er zijn een aantal meldingen die je tegen kan komen:

Info! Tof! Je hebt het eerste informatiebord gevonden. Als er extra informatie beschikbaar is, wordt dat duidelijk gemarkeerd met dit blok.

 

Let op! Dit is een aanduiding van een zeer belangrijke stap, lees dit met aandacht.

 

 

Doe je gordel om en houd je goed vast, we zijn er nu helemaal klaar voor.

Veel kweekplezier!

Reinier, de Paddenstoelenman

Ik ben altijd bereikbaar via mail: info@paddenstoelenman.nl voor al je vragen en wanneer je er niet uitkomt!