Verkooppunten

Kruiden kopen

Omdat de kruiden die je gebruikt echt de basis zijn van je olie, is het belangrijk om stil te staan bij de bron en kwaliteit van je kruiden. Voor meer informatie hierover kun je naar het hoofdstuk Kruiden Kopen in Week 3 gaan. Hier heb ik uitgebreid beschreven wat de beste verkooppunten zijn van kruiden en waar je op moet letten.

 

Draagolie kopen

 

Kruiden olie kopen

Omdat ik me ook kan voorstellen dat je soms geen tijd hebt om olie te maken of eerst misschien kruidenolie wil uitproberen voordat je het zelf maakt, heb ik een lijstje gemaakt met webshops en bedrijven waar je betrouwbare kruidenolie van goede kwaliteit kan kopen.
Mocht je zelf op zoek gaan, let dan altijd op de ingrediëntenlijst van de olie. De kans dat er ongewenste, schadelijke en onnodige ingrediënten in huidolie zitten is namelijk groot. Dit slaat zijn doel mis. Koop het liefst alleen huidolie waar alleen de draagolie en de naam van de gebruikte plant op staat. Zorg ervoor dat de olie is gemaakt dmv maceratie van hele planten, ipv alleen wat druppels essentiële olie. Koop het liefst biologische producten.