Overzicht – van sporen tot paddenstoel

Je vind het overzicht hier boven in het tabblad Materialen

In deze les is een duidelijk overzicht toegevoegd van hoe je van sporen weer een nieuwe paddenstoel kunt kweken. Hierbij is het uitgangspunt dat je sporen of vloeibare cultuur hebt gevonden van jouw paddenstoel om mee te beginnen. In latere lessen leer ik je ook hoe je deze uiteindelijk zelf kunt maken.

 

Info! Ga je aan de slag met oesterzwammen kan je er ook voor kiezen om van paddenstoelenbroed (stap 5 in het overzicht) in plaats van sporen een nieuwe paddenstoel kweken, je zou dit paddenstoelenbroed dan nog wel moeten aanschaffen.

 

Workshop paddenstoelen kweken

Voor de workshop paddenstoelen kweken en magische paddenstoelen kweken krijg je als deelnemer van de online cursus een korting. In beide workshops leer je hoe je je eigen paddenstoelenbroed maakt en dit uit laat groeien tot een volwaardige paddenstoel, zoals behandeld wordt in de online cursus. Een goede aanvulling als het wat onduidelijk is hoe je te werk moet gaan tijdens deze stappen.

Een cadeautje! Ontvang 10 korting op deelname aan een workshop, alleen voor deelnemers van de online cursus. Gebruik de code 4CU19RSUS87 in het bestelproces. Deze code is speciaal voor jou en gelieve niet delen met anderen.