Hoi, ik ben Hinne!

Van jongs af aan in het bos te vinden! Hier voel ik me verbonden en kom ik tot rust. Door de tijd heen heb ik veel geleerd over voeding, medicijnen en materialen uit het bos. Hoe? Door zelfstudie en kruidengeneeskunde te studeren.

Ik geloof dat als we ons meer verbonden voelen met de natuur, dit een positieve impact heeft op het welzijn van de aarde, dus ook op ons eigen welzijn. Ik ben hierom enthousiast om naast praktische kennis ook deze diepere verbinding samen aan te gaan.

Hinne

De wildplukwandelingen van Hinne

Het wandelingenseizoen is helaas voorbij. Omdat het weer minder wordt en kou en regen niet goed te plannen zijn, plannen we geen wandelingen in de wintermaanden.

Wil je graag op de hoogte blijven van de nieuwe wandeldata in 2024. Meld je hieronder aan voor de maillijst, dan krijg je een mailtje als er weer nieuwe wandelingen op de website staan. Of boek een privéwandeling.

Meer leren over het wildplukken? Volg onze wildplukcursus!

Hinne geeft ook privéwandelingen in de provincie Noord-Holland.

Een privéwandeling duurt ongeveer 2,5 uur en is voor maximaal 25 personen per gids. Tijdens de wandeling van 3 à 4 kilometer zie, ruik en proef je, afhankelijk van het seizoen, zo’n 20 verschillende soorten kruiden, bessen, noten, wortels en bloemen.

Een goed idee voor een familie-uitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, vriendengroepuitje, verjaardagscadeau, etc.