Gelderland

Ontdek de wildplukwandelingen

Wildplukwandeling in Gelderland

Gelderland, de grootste provincie van Nederland, staat bekend om zijn gevarieerde en betoverende natuurgebieden. Van weelderige bossen en uitgestrekte heidevelden tot kabbelende rivieren en pittoreske dorpen, Gelderland biedt een schat aan natuurlijke schoonheid en recreatiemogelijkheden. De wildeschool organiseert in Gelderland wildplukwandelingen. Onze gidsen Reinier, Dhara, Ela en Manon zijn werkzaam in dit gebied en kennen als geen ander de mooiste plekjes.

Bekijk hier het overzicht van de verschillende wildpluk wandelingen in Gelderland.

Evenementen

Overzicht van de verschillende wandelgebieden in Gelderland

De Veluwe

De Veluwe, gelegen in het hart van Gelderland, is een van de meest geliefde en veelzijdige natuurgebieden van Nederland. Dit uitgestrekte gebied, dat zich uitstrekt over ruim 90.000  hectare, biedt een indrukwekkende verscheidenheid aan landschappen, van dichte bossen en uitgestrekte heidevelden tot zandverstuivingen en schilderachtige vennetjes.

Loenemark

Loenen, een pittoresk dorpje gelegen in het hart van de Veluwe, biedt een perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en historische charme. Dit idyllische plekje is een ideale bestemming voor iedereen die op zoek is naar rust, avontuur en een vleugje geschiedenis. Een van de hoogtepunten in de omgeving van Loenen is de Loenermark, een uitgestrekt natuurgebied dat bezoekers uitnodigt om de veelzijdigheid van de Veluwe te ontdekken.