De boeren van de toekomst

Op de Wilde Boodschappen kaart vind je de boeren van de toekomst. Boeren die werken op een regeneratieve manier, het herstellen van de natuur door middel van landbouw. Denk aan: bodemherstel (no-dig methode), holistische begrazing, permacultuur, voedselbossen die oogst verkopen, agroforestry etc.

Er is hier geen keurmerk voor, sommige biologische of biologisch-dynamische boeren werken al op deze manier.

Je vindt via deze kaart eenvoudig de adressen voor deze regeneratieve producten. Zoeken kan op postcode en eventueel op product (groente, zuivel, eieren etc.)

Weg van de supermarkt en weer terug naar persoonlijk contact; een gevoel bij wat je eet, minder verpakking, onbespoten en vers eten; het stimuleren van de regeneratieve landbouw, biodiversiteit, lokale economie en haar mooie producten.

De kaart

Zoek met je postcode en optioneel: zoek op product (kaas, groente, eieren, brood, etc.)

Loka Loka kaart wordt geladen…

Gebruik de gratis app

  • Altijd de Wilde Boodschappen kaart bij de hand
  • Betere werking van de kaart voor mobiel
  • Ontvang routes in je navigatie
  • Gebruik de Wilde Boodschappen op vakantie!

Tip een bedrijf

Wil jij ons helpen om de kaart nog vollediger te maken? Tip dan een nieuwe Loka Loka! Kijk bij de voorwaarden waar een bedrijf/productgroep aan moet voldoen om een Loka Loka te zijn. Wij proberen de loka loka’s zo compleet en zorgvuldig mogelijk te selecteren. Toch kan het zijn dat er Loka Loka’s missen of dat de informatie niet juist is. Heb je aanvullende informatie van een bedrijf of zie je op de Loka Loka kaart een bedrijf staan die niet past op de site, dan zijn we blij met je toevoeging! Stuur een mail naar tip@wildeboodschappen.nl en we nemen contact met u op!

Bekijk de voorwaarden

Om op de kaart van Loka Loka vermeld te kunnen worden moet een bedrijf voldoen aan de volgende voorwaarden:

✔️ Regeneratieve landbouw
✔️ Ondersteunen en herstel van de natuur
✔️ Samenwerken met de natuur
✔️ Bodem herstellen
✔️ Zoveel mogelijk leven en biodiversiteit
✔️ Geen gif

Denk aan: permacultuur, voedselbossen, agroforestry, holistische begrazing, no dig methode in de moestuin (de bodem met rust laten)