Stemmen met je vork

Stemmen met je vork

Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gesloten (handmatig toevoegen gebruikers, WooCommerce)
Begin
This cursus is currently closed

De Loka Loka cursus is een handleiding voor een groener eetpatroon. Vier weken lang word je door opdrachten, interviews, recepten en achtergrondinformatie geïnspireerd om lokaler/groener te gaan eten.

Wist je dat je élke dag kunt Stemmen met je vork?

Bij lokale, duurzame voeding komt alles samen: je hebt meer persoonlijk contact, het is beter voor het milieu (weinig/geen voedselkilometers, een gezondere bodem), je bent meer verbonden met de natuur en de seizoenen, je krijgt weer een ‘band’ met je eten en het eten is veel verser, mooier en lekkerder!

Ratings and Reviews

0.0
Avg. Rating
0 Ratings
5
0
4
0
3
0
2
0
1
0
What's your experience? We'd love to know!
No Reviews Found!
Show more reviews
What's your experience? We'd love to know!
Marin Leus
marin@wildeschool.nl

Tien jaar geleden wist ik, Marin, níks over de natuur en kwam ik er nauwelijks. In de afgelopen tien jaar ben ik een gepassioneerd paardenbloemeter geworden.De natuur met al haar toepassingen heeft me kennis laten maken met een heel ander leven.Sinds acht jaar ben ik wildplukgids, waarin ik zo'n +1000 mensen kennis heb laten maken met wildplukken.Mijn kennis komt uit vele uren zelfstudie, een Permacultuuropleiding, tweejarige Geneeskrachtige kruidenopleiding, orthomoleculaire voeding opleiding en meerdere cursussen.In april 2020 ben ik begonnen met de Wilde School en er zijn nu al meer dan 2000 cursisten. Dankbaar!