Bosbad / stiltewandeling Zeist (Utrecht)

Bosbad / stiltewandeling

Bosbad/stiltewandeling Zeist (Utrecht)

Tijdens deze stilte wandeling gaat het niet om een afstand afleggen, maar om samen met de natuur te zijn, met al je zintuigen. Door het bosbad laat ik je onderdompelen in de natuur, laat ik je de natuur op een andere manier ervaren en nodig ik je uit om je te verbinden met de natuur. Dus wil je bewuster de natuur in? Of wil je de natuur op een andere manier ervaren? Of kan je wel wat ontspanning en rust ervaren? Of wil je even een moment voor jezelf? Kom dan mee met deze wandeling!

Na deze stilte wandeling zal je je opgeladen en ontspannen voelen. Je hebt geleerd de natuur op een andere manier te benaderen, zodat ze je nog meer kan helpen rust te vinden.

Ela bosbad stiltewandeling Zeist Utrecht
Ela bosbad stiltewandeling Zeist Utrecht
Ela bosbad stiltewandeling Zeist Utrecht

Wat mag je verwachten van het Bosbad?

  • Vertragen en verstillen
  • Zintuigelijke ervaring opdoen
  • Loslaten en opladen
  • Inspiratie ontvangen
  • Diepe ontspanning ervaren
  • Zijn

Aankomend Bosbad/stiltewandeling in Zeist (Utrecht)

Evenementen

Over Ela

Ik ben Ela en zie het als mijn missie om mensen (terug) in contact met zichzelf en de natuur te brengen. Als klein meisje was ik al graag buiten of met de natuur bezig. Achteraf gezien voelde ik me het fijnste als ik me met de natuur verbonden voelde.

Ik heb een achtergrond als psycholoog in de gezondheidszorg, waar ik in aanraking kwam met mindfulness. Zelf neem ik ook regelmatig een moment van stilte, om een oefening te doen, te mediteren of gewoon even stil te staan. Het liefst doe ik dat in de natuur, omdat de natuur me helpt verbinden met mezelf.

Dit laat ik mensen heel graag ervaren in de (online) cursussen en workshops over mindfulness, natuurverbinding en bosbaden die ik geef.

Verder weet ik aardig wat over wilde planten en volg ik een opleiding Yoga Nidra. Ook word ik heel blij van dansen, wildplukken, koken en lezen.

Ela bosbad stiltewandeling Zeist Utrecht

Onze wildplukgidsen geven wildplukwandelingen door het hele land, hier kun je de wildplukagenda bekijken.

 

Ook geven de gidsen privé wildplukwandelingen, bijvoorbeeld voor bedrijfsuitjes, familiefeesten, vriendengroepen of vrijgezellenfeestjes.
Hier kun je meer over privé wildplukwandelingen lezen.